کارآفرینی در ونکوور

شهر ونکوور ، یکی از شهر های مهم جهان در این استان قرار دارد.

مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی بریتیش کلمبیا کانادا The BC Provincial Nominee Program PNP

ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ایالت را دارد. این ایالت موقعیت استراتژیکی دارد، چند فرهنگی بودن این ایالت کمک زیادی به افراد مهاجر در این ایالت می‌کند. ونکوور که یکی از بزرگترین و پیشرفته‌ترین شهرهای کاناداست یکی از بهترین موقعیت های مکانی کانادا برای راه اندازی بیزینس است که فرصت های تجاری بسیار خوبی برای کارآفرینان در این ایالت فراهم می کند.
در صورتیکه شما در برنامه‌کارآفرینی بریتیش کلمبیا قبول شوید، یک ویزای کاری کانادا دریافت خواهند نمود و در صورتی که بیزینس در بریتیش کلمبیا به صورت مستمر، شرایط طرح کارآفرینی که به آن متعهد شده‌اید را برآورده کرده باشید، می‌توانید از طریق برنامه ی استانی بریتیش کلمبیا (BC PNP) برای اخذ ویزای اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این روش راهی برای اخذ اقامت دائم کاناداست.

کارآفرینی در ونکوور

کارآفرینی برینیش کلمبیا با توجه به موارد زیر بررسی می‌شود:

  • تجربه‌کاری و سوابق کسب و کار شما
  • میزان سرمایه خالص شخصی شما
  • انطباق‌پذیری
  • بیزینس پروپوزال که شامل شرح‌ سرمایه‌گذاری شما در بریتیش‌کلمبیا و ایجاد شغل درآن ایالت می باشد.

حداقل شرایط متقاضی

  • سابقه‌مدیریتی در بیزینس
  • زندگی در 100 کیلومتری از بیزنسی که راه‌اندازی می‌کنید
  • متقاضی باید حداقل 75 درصد از زمانی که با ویزای کار اقامت دارد ،تا قبل از گرفتن اقامت دائم در بریتیش کلمبیا اقامت داشته باشد.(15 ماه از بیست ماه)
  • موردقبول کانادا باشد
  • داشتن سرمایه خالص به مبلغ 600 هزار دلار کانادا در ایران( از جمله پول نقد، سرمایه در بانک، ، ملک که شامل سند قطعی باشد و …) . دارایی متقاضی باید اصطلاحا تمیز باشد یعنی از راههای قانونی بدست آمده باشد. این دارایی باید به نام فرد متقاضی یا همسر وی باشد.
  • داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی دیپلم
  • تجربه کاری متقاضی باید نشان دهد که فرد متقاضی می‌تواند از عهده سرمایه‌گذاری و ایجاد بیزینس در بریتیش‌کلمبیا برآید و همچنین متقاضی باید حداقل دارای شرایط زیر باشد:
  • بیش از سه سال سابقه ی کار به عنوان مالک-مدیر بیزینس خود، یا
  • بیش از چهار سال سابقه ی کار به عنوان مدیر ارشد،یا
  • ترکیبی از حداقل یک سال سابقه ی کار به عنوان مالک- مدیر یک بیزینس و حداقل دو سال سابقه ی کار به عنوان مدیر ارشد.

حداقل شرایط کسب و کار
متقاضی در حین ثبت‌نام باید یک توضیح‌کوتاه از بیزینس پیشنهادی خود ارائه دهد. در صورتیکه داوطلب بعد از ثبت نام، دعوت به مصاحبه شود، باید بیزینس پلن کاملی درباره بیزینس پیشنهادی خود ارائه دهد. برنامه ی کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا، ثبت نام های مربوط به ایجاد یک بیزینس جدید، خرید یکی از بیزینس‌های موجود، شریک شدن با یکی از بیزینس‌های موجود و یا یکی از کارآفرینان محلی یا خارجی برای ایجاد یک بیزینس جدید را در در الویت گزینش خود قرار می‌دهد.
حداقل شرایط سرمایه گذاری

  • برای داشتن حداقل شرایط در این زمینه فرد متقاضی باید حداقل به مبلغ 200 هزار دلار کانادا در بیزینس های پیشنهادی سرمایه‌گذاری کند. هم چنین اگر قصد ایجاد کسب و کار در شهرهای کوچک بریتیش کلمبیا را دارید می توانید با 100 هزار دلار کانادا کارآفرینی کنید.

حداقل شرایط کاری
متقاضی باید نشان دهد که در بیزینسی که می‌خواهد انجام دهد و پیشنهاد آن را داده‌، حداقل یک شغل تمام وقت جدید برای یک شهروند یا فردی که اقامت دائم کانادا را دارد ایجاد کند .
ذکر این نکته حائز‌اهمیت است که ثبت‌نام شما به عنوان کارآفرین در برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا به معنای قبولی و اکسپت شدن شما در این برنامه نیست.
ثبت درخواست در مرحله ی گزینش
شما بعد از اینکه درخواست خود را ارائه می دهید وارد یک جمع متقاضی می شوید (مثلا تصور کنید وارد یک استخر گزینش می شوید)اگر متقاضی به استخر انتخاب داوطلبین وارد شود، امتیاز نهایی او به همراه داوطلبین دیگر رتبه بندی خواهد شد، اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا داوطلبی را که دارای بالاترین امتیاز است، دعوت به اپلای برنامه کارآفرینی خواهد کرد. دقیقا مانند سیستم کنکور ایران که هر داوطلبی که رتبه ی بالاتری دارد امکان قبولی بالاتری در کنکور دارد.اگر متقاضی انتخاب شود ، ایمیلی دریافت خواهند نمود. وی حداکثر 4 ماه از تاریخ دعوت، زمان برای ارائه ی یک درخواست کامل دارد. در این مرحله، متقاضی باید 3,500 دلار هزینه ی رسیدگی به درخواست را به استان را پرداخت نماید. او یا همسر و فرزندان وابسته اش نیز در این هزینه در نظر گرفته می شوند. در صورت درخواست، باید در یک مصاحبه ی حضوری در دفتر برتیش کلمبیا در شهر ونکوور حضور داشته باشد. مصاحبه ها فقط به زبان انگلیسی یا فرانسوی انجام می شوند.
در صورت تایید یک پرونده، اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا تاییدیه ای صادر می نماید. این نامه به عنوان نامه ای برای صدور مجوز کار به کار گرفته میشود تا داوطلب بتواند برای یک مجوز کار دو ساله به سازمان IRCC درخواست دهد. سپس متقاضی می تواند همراه با خانواده اش به بریتیش کلمبیا نقل مکان نموده و یک طرح کسب و کار پیاده سازی نماید. متقاضی یک توافق نامه ی عملکردی امضا خواهد نمود و برای اجرای طرح تجاری خود در B.C حداکثر 20 ماه زمان خواهد داشت. متقاضیانی که دعوت به اپلای می شوند باید از یک تامین کننده ی که شرایط مورد نظر ایالت را دارد بخواهند تا دارایی شخصی آنها و بودجه ی آنها را به عنوان بخشی از فرآیند انتخاب، تایید نماید.
تغییر ویزای کار به اقامت دائم کانادا
اگر متقاضی، 20 ماه، به تعهد خود پایبند بماند، اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا او را برای اقامت دائم انتخاب می کند. او و خانواده ی وابسته به او می توانند از طریق برنامه ی کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا به سازمان IRCC درخواست دهند. هنگامی که کارآفرین، شرایطی که به آن متعهد شده‌است را برآورده کند، می تواند گزارش نهایی خود را به بریتیش‌کلمبیا ارائه دهد تا برای وی یک گواهینامه ی انتخاب استانی صادر شود. کارآفرین باید به بریتیش‌کلمبیا نشان دهد که:

  • مدیر فعال یک بیزنس در بریتیش کلمبیا بوده‌است (یعنی مسئول فعالیت های روزانه ی آن بیزنس می باشد)
  • در محدوده ی 100 کیلومتری از آن بیزنس، زندگی می‌کند.
  • حداقل 75 درصد از زمانی که با ویزای کار آنجا بوده‌است، در بریتیش کلمبیا حضور داشته
  • تعهد به هر یک از موارد بالا ضروریست.

چگونگی کسب امتیاز
هر یک از بخش هایی که در بالا ذکر شد، دارای یک حداقل امتیاز می باشد. داوطلبین برای ورود به استخر انتخاب داوطلبین باید به حداقل امتیازات هر بخش دست یابند. حداکثر امتیاز موجود، 200 می باشد باید توجه داشته باشید این برنامه به صورت گزینشی از امتیاز برتر متقاضیان را انتخاب می کند و امتیاز معقول برای انتخاب شدن در این برنامه کسب امتیاز حداقل 114 می باشد جهت امتیاز بندی می توانید با کارشناسان ادیسه تماس بگیرید

بخش های امتیازدهی امتیاز
سابقه ی کار 24
میزان سرمایه 12
میزان سرمایه‌گذاری شخصی 30
مشاغل 36
انطباق پذیری 18
مفهوم کسب و کار 80
مجموع امتیازات 200

برای مقایسه برنامه های مختلف استانی کانادا اینجا را ببینید.

• زندگی در یکی از بهترین و زیباترین شهرهای جهان، با بالاترین سطح زندگی در سراسر آمریکای شمالی و رتبه ی پنجم در جهان
• عدم نیاز به ودیعه
• عدم نیاز به آیلتس

  1. مشاوره حضوری و عقد قرارداد
  2. اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت ادیسه و انجام سفر اکتشافی به بریتیش‌کلمبیا
  3. تکمیل فرم آنلاین EOI که علاقه‌ی شما را به کسب و کار در بریتیش‌کلمبیا نشان دهد و قرار گرفتن موکل در بانک داوطلبین.انتخاب موکل از بانک داوطلبین(در صورتیکه امتیاز لازم را داشته باشد.سیستم رقابتی در بانک داوطلبین مانند سیستم کنکور است، هر داوطلبی که امتیاز بیشتری داشته باشد انتخاب می‌شود)
  4. دعوت به مصاحبه،دفاع از بیزینس پلن در مصاحبه.قبولی در مصاحبه (قبل از مصاحبه شرکت ادیسه شما را برای مصاحبه آماده خواهد‌کرد.مصاحبه به زبان انگلیسی در بریتیش‌کلمبیا انجام می‌شود)
  5. اخذ ویزای کار دو ساله، در صورت قبولی در مصاحبه
  6. انجام سرمایه گذاری در ونکوور یا حومه‌ی شهر ونکوور
  7. دریافت اقامت دائم کانادا