• مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان  شماره عضویت:R422527

چرا باید قبرس را برای مهاجرت انتخاب نمود؟

•    کشور قبرس یکی از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا است. علاوه بر این، قبرس عضو سازمان ملل متحد، کشورهای مشترک المنافع بریتانیا و همچنین یکی از کشورهای بی طرف می باشد.
•    واحد پول این کشور یورو است و کمترین میزان مالیات در بین سایر کشورهای اروپایی را از شهروندان و شرکت ها اخذ می کند.
•    جمعیت کم و امنیت بالا به همراه نیروی کار متخصص و شرکت های بین المللی که هر روز بر تعداد آنها اضافه می شود، آینده درخشانی را برای این کشور رقم زده است.
•    میزان جرم و جنایت در قبرس در مقایسه با دیگر کشورهای مدیترانه مانند اسپانیا، پرتقال، ایتالیا و فرانسه بسیار پایین است. میزان جرم در قبرس به طور متوسط یک دهم سایر کشورهای اروپایی است.
•    نرخ بیکاری در قبرس بسیار پایین و رتبه سوم در اروپا (در کم بودن) را با 3.5 درصد بیکاری دارد.
•    با کشف و استخراج میادین بزرگ نفت و گاز در جنوب قبرس، این کشور در ۱۰ سال آینده به یکی از ثروتمند ترین کشورهای منطقه تبدیل خواهد شد.
•    آب و هوای مناسب مدیترانه ای و طبیعت زیبای این کشور به همراه همزیستی مسالمت آمیز فرهنگ های مختلف در کنار یکدیگر، استانداردهای مناسبی از زندگی را برای ساکنین این جزیره به ارمغان آورده است.
•    ۹۶ درصد مردم قبرس به زبان انگلیسی تسلط دارند.
•    برای کسب اقامت قبرس هزینه و زمان بسیار کمتری در مقایسه با کشورهایی نظیر انگلستان و آمریکا لازم است.

اخذ اقامت کشور قبرس از طریق خرید ملک
به علت تغییرات اخیر توسط دولت قبرس، برای ملیت های غیر اروپایی نیز امکان دریافت ویزای اقامت دائم کشور قبرس و تجربه یک زندگی اروپایی از طریق خرید ملک وجود دارد.
خرید ملک در قبرس به این معنا است که شما 100 درصد حقوق قانونی مالکیت ملکی را دارا شوید، مالکیت شما قطعی بوده و نیازی به داشتن شریکی قبرسی نداشته باشيد. مراحل خرید ملک در قبرس برای خارجی ها در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر بسیار ساده است.
حداکثر متراژ ملک اعم از زمین، ویلا یا آپارتمان جهت مالکیت قطعی برای یک غیر اروپایی، 4014 متر مربع می باشد.
املاک و مستغلات در قبرس، مانند هرجای دیگر دنیا، با قیمت های گوناگونی از چند هزار یورو تا چند میلیون یورو عرضه می شوند.

روش های دریافت اقامت کشور قبرس از طریق خرید ملک

روش اول: خریداری ملک با سرمایه کمتر از 300 هزار یورو
در این مورد شما می توانید تقاضای ویزای موقت کنید. این ویزا در زمانی خوب است که شما برای اقامت دائم عجله ای نداشته باشيد.
زمانی که شما ملکی را در قبرس خریداری می کنید، صرف نظر از قیمت آن، حق درخواست ویزای مالتیپل را دارید. این ویزا به شما اجازه ورود مکرر به قبرس را در هر زمان می دهد. دارندگان این ویزا نباید بیش از ۹۰ روز متوالی یا بیش از ۱۸۰ روز در سال، خارج از قبرس اقامت داشته باشند.
بعد از ۳ سال قرار داشتن تحت شرایط ویزای موقت، اجازه درخواست ویزای دائم خواهید داشت.
ویزای موقت معمولا یک ساله صادر می شود و هر سال قابل تمدید می باشد.

روش دوم: خرید ملک با سرمایه بالای 300 هزار یورو
در این روش شما اقامت دائم دریافت می کنید. دارندگان این ویزا نباید بیش از 2 سال به صورت متوالي، خارج از قبرس اقامت داشته باشند.
لزومی ندارد که این مبلغ فقط در یک واحد مسکونی سرمایه گذاری شود و می توان به عنوان مثال یک ویلا یا یک مغازه خریداري نمود.
لازم به ذكر است، افرادي مي توانند از اين طريق اقامت دائم كشور قبرس را اخذ نمايند كه درآمد سالانه، حداقل 10 هزار يورو داشته باشند. البته به ازاي هر فرد وابسته، 5 هزار يورو به اين مبلغ اضافه مي شود.

نکات مهم
1.    آیا در زمان خرید ملک، امکان اخذ تسهیلات در کشور قبرس وجود دارد؟
بله. طبق قوانین موجود، توابع غیراروپایی که حداقل 300 هزار یورو جهت خرید ملک در قبرس سرمایه گذاری می کنند، باید حداقل مبلغ 200 هزار یورو شخصا سرمایه داشته و الباقی را می توانند به صورت اقساط (وام و تسهیلات) با سود بسیار پایین پرداخت نمایند.

2.    آیا با اخذ اقامت کشور قبرس از طریق خرید ملک، اجازه کار در قبرس را خواهیم داشت؟
در صورتی که فرد متقاضی خرید ملک، شخصا کسب و کار یا تجارتی را در قبرس پایه ریزی نماید، اجازه کار و فعالیت به او داده می شود؛ اما در غیراین صورت به فرد متقاضی اجازه کار داده نمی شود. توجه داشته باشید، زندگی در قبرس پس از خرید ملک، باید بدون احتیاج به کار کردن باشد و به همین علت است، در ابتدای تقاضا جهت اقامت دائم، باید متقاضی اثبات کند ماهانه مبلغی از کشور مبدا به حسابش واریز می شود.

3.    آیا متقاضی خرید ملک در یکی از 2 روش، باید شرایط دیگری را هم برآورده کند؟
بله. متقاضی باید فرد موجهی بوده و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد. همچنین متقاضی باید توانایی مالی خود و وابستگانش را از طریق گزارش مالی اثبات کند.

4.    آیا برای متقاضیان اخذ اقامت دائم کشور قبرس از طریق خرید ملک، شرایط خاصی وجود دارد تا در اولویت قرار بگیرند؟
 بله. بر طبق تصمیم مقامات قبرسی در 22 آگوست 2012، افرادی که دارای شرایط زیر باشند، جهت بررسی در اولویت قرار می گیرند:
•    درآمد سالانه بیش از 30 هزار یورو داشته باشند. البته به ازای هر فرد وابسته، 5 هزار یورو به این مبلغ اضافه می شود.
•    باید مبلغ 30 هزار یورو به عنوان ودیعه برای 3 سال به یکی از بانک های قبرسی پرداخت نمایند.
•    ملك خريداري شده بايد نوساز بوده و پيش از اين خريد و فروش نشده باشد. (NOT Resale)

5.    آیا علاوه بر هزینه خرید ملک، فرد متقاضی هزینه های قانونی دیگری را هم دارد؟
بله. این هزینه ها به 3 گروه تقسیم می شوند:
•    Stamp Duty
مبلغ بسیار ناچیزی بوده که بستگی به ارزش ملک خریداری شده دارد. فرد متقاضی باید قبل از اتمام 30 روز از خرید ملک، این مبلغ را پرداخت نماید. برای املاکی با ارزش کمتر از 170 هزار یورو، 0.15 درصد ارزش ملک و برای املاکی با ارزش بیشتر از 170 هزار یورو، 0.2 درصد ارزش ملک، به عنوان Stamp Duty باید پرداخت شود.

•    Solicitor’s Fee
مبلغ این مورد نیز بستگی به ارزش ملک دارد و معمولا بین 1000 تا 2000 یورو می باشد.

•    Transfer Fee
مبلغ این مورد نیز بستگی به ارزش ملک دارد. فرد متقاضی زمانی باید این هزینه را پرداخت نماید که ملک به صورت قطعی به نام او شده است. برای املاکی با ارزش تا 60 هزار یورو، 3 درصد ارزش ملک، برای املاکی با ارزش تا 120 هزار یورو، 5 درصد ارزش ملک و برای املاکی با ارزش بیش از 120 هزار یورو، 8 درصد ارزش ملک، به عنوان Transfer Fee باید پرداخت شود.

6.    چه افرادی می توانند به همراه فرد متقاضی اقامت کشور قبرس را از طریق خرید ملک اخذ نمایند؟
همسر و فرزندان کمتر از 18 سال. توجه داشته باشيد، افرادي كه طبق شرايط نكته 4، اقدام به خريد ملك نمايند، مي توانند فرزندان زير 25 سال خود را كه وابسته محسوب مي شوند، نيز در پرونده اضافه نمايند.

7.    فرزند وابسته به چه كساني اطلاق مي شود؟
فرزندي وابسته محسوب مي شود كه يا در حال تحصيل باشد يا داراي معلوليت و ناتواني خاصي بوده كه نياز به مراقب دارد.

8.    آیا پس از اخذ اقامت کشور قبرس امکان سفر به محدوده شینگن وجود دارد؟
بله.

9.    آیا کسی که از طریق خرید ملک، اقامت کشور قبرس را اخذ کرده است، می تواند ملک خود را بفروشد؟
خیر. در صورت فروش ملک، اقامت فرد باطل می شود.

10.    پروسه اخذ اقامت کشور قبرس از طریق خرید ملک چه مدت طول می کشد؟
بعد از خرید ملک، این پروسه بین 5 تا 12 ماه طول می کشد. افرادي كه طبق شرايط نكته 4، اقدام به خريد ملك نمايند، پروسه اخذ اقامتشان كوتاه تر شده و بين 3 تا 5 ماه خواهد بود.

11.    افرادي كه اقامت دائم كشور ديگري جزء كشور مادري خود را دارند، مي توانند از طريق خريد ملك اقامت دائم كشور قبرس را كسب نمايند؟
خير.

12.    آیا افرادی که اقامت دائم کشور قبرس را دارند، می توانند برای شهروندی و اخذ پاسپورت این کشور اقدام نمایند؟
 بله. در صورت داشتن شرایط زیر، این افراد می توانند جهت اخذ پاسپورت کشور قبرس اقدام نمایند:
•    7 سال اقامت دائم قبرس را دارا باشند.
•    1825 روز در قبرس زندگی کرده باشند.
•    12 ماه قبل از تقاضای شهروندی، در قبرس حضور مستمر داشته باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید