• مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان  شماره عضویت:R422527

 مهاجرت به کانادا

شرایط متقاضی

برنامه جدید کارآفرینی استان نواسکوشیا
برنامه مهاجرت از طریق کار آفرینی در استان نواسکوشیا برای کسانی طراحی شده است که سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت یک کسب و کار را در خارج از کانادا دارا هستند. این برنامه به آنها امکان دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ایجاد کسب و کار جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در کانادا را می دهد. متقاضیان پس از ایجاد کسب و کار به مدت 1 سال می توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند.
شرایط اولیه متقاضی
به منظور اقدام برای برنامه مهاجرت از طریق کار آفرینی در استان نواسکوشیا متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

•    داشتن حداقل 600 هزار دلار کانادا که توسط شرکت های ارزیاب مورد قبول کانادا تایید شده باشد
•    تایید انباشگی این دارایی از راه قانونی توسط شرکت های ارزیاب مورد قبول کانادا
•    داشتن حداقل 3 سال سابقه  مالکیت کسب و کار با درصد مالکیت بیش از 33 در صد در 10 سال گذشته و یا 5 سال سابقه مدیریت کسب و کار در 10 سال گذشته
•    داشتن حداقل نمره CLB 5 از زبان انگلیسی یا فرانسه
•    داشتن حداقل مدرک دیپلم که توسط موسسات ارزیابی مدارک تحصیلی در کانادا معادل سازی شده باشد و 5 سال از تاریخ اخذ مدرک گذشته باشد
•    پذیرش سرمایه گذاری در نواسکوشیا حداقل به مبلغ 150 هزار دلار کانادا
•    زندگی در استان نواسکوشیا

شرایط  کسب و کار پیشنهادی
علاوه بر شرایط  ذکر شده در بالا کسب و کار پیشنهادی توسط متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد :
•    متقاضی باید مالکیت  حداقل 33 درصد سهام کسب و کار پیشنهادی را دارا باشد
•    متقاضی باید به صورت فعال و روزانه وظایف مدیرتی کسب و کار را بر عهده داشته باشد
•    کسب و کار پیشنهادی باید تمام قوانین کار در کانادا را رعایت نماید و اقدام به دریافت هر گونه پروانه کاری لازم نماید
•    کسب و کار پیشنهادی باید شرایط یک کسب و کار دائمی در نواسکوشیا  را داشته باشد
•    متقاضی باید حداقل برای  شهروند یا مقیم کانادا ، 2 موقعیت شغلی تمام وقت ایجاد نماید
شرایط سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در استان نواسکوشیا
اگر متقاضی مهاجرت به کانادا قصد سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در نواسکوشیا را داشته باشد،علاوه بر شرایط ذکر شده در قبل ،باید شرایط زیر را نیز بر آورده سازد :
•    کسب و کار موجود باید حداقل 60 ماه قبل از خریداری در نواسکوشیا فعال بوده باشد و در طی این دوره تحت مالکیت یک شخص و یا گروه مشخص  بوده باشد
•    متقاضی خرید کسب و کار باید حتما یک سفر اکتشافی به استان و ملاقات با صاحب کنونی کسب و کار داشته باشد.
•    متقاضی باید نشان دهد که تحقیقات لازم در زمینه کسب و کار موجود را انجام داده و قیمت پیشنهادی برای کسب و کار موجود مطابق با قیمت روز بازار باشد

در این روش جدول امتیازبندی وجود دارد که کسانی که موفق به کسب امتیاز برتر می شوند در اولویت بررسی قرار میگیرند .
دانلود جدول امتیازبندی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید