• مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727

مهاجرت به کانادا

شرایط متقاضی

برنامه جدید کارآفرینی استان انتاریو
برنامه مهاجرت از طریق کار آفرینی در استان انتاریو برای کسانی طراحی شده است که در خارج از کانادا سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت در یک کسب و کار را دارند و به آنها امکان دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ایجاد کسب و کار جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در کانادا را می دهد.
شرایط اولیه
پنج فاکتور تعیین کننده حداقل شرایط لازم برای متقاضی مهاجرت به آنتاریو از طریق ایجاد کسب و کار می باشند :
سابقه کاری
•    حداقل 36 ماه سابقه کسب و کار در 60 ماه گذشته که 12 ماه آن به صورت فعال در زمینه اداره و مدیریت کسب و کار  پیشنهادی باشد
•    سابقه کاری شما باید به عنوان صاحب کسب و کار و یا مدیر ارشد باشد
•    متقاضی فقط می تواند از یک نوع سابقه کاری استفاده کند.بدین معنی که یا به عنوان صاحب کسب و کار و یا به عنوان مدیر ارشد کسب و کار

دارایی ثابت
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما در محدوده شهر تورنتو باشد ،شما باید حداقل  1 میلیون و 500 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشید.
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما درخارج از محدوده شهر تورنتو باشد، شما باید حداقل  800 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشید.
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتالی باشد فارق از محل احداث کسب و کار،شما باید حداقل  800 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشید.
سرمایه گذاری شخصی در کسب و کار
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما در محدوده شهر تورنتو باشد ،شما باید حداقل  1 میلیون  دلار کانادا برای ایجاد کسب و کار سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما از کسب و کار 33.3% باشد.
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما  در خارج از  محدوده شهر تورنتو باشد ،شما باید حداقل  500 هزار  دلار کاناد برای ایجاد کسب و کار سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما از کسب و کار 33.3% باشد.
•    اگر کسب و کار پیشنهادی  شما در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتالی باشد فارق از محل احداث کسب و کار،شما باید حداقل  500 هزار  دلار کاناد برای ایجاد کسب و کار سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما از کسب و کار 33.3% باشد.
ایجاد شغل
•    متقاضی باید حداقل برای  شهروند یا مقیم کانادا، 2 موقعیت شغلی تمام وقت ایجاد نماید

سفر اکتشافی
•    اگر شما قصد خرید کسب و کار موجود در آنتاریو را دارید ، باید حداقل یک بار در 12 ماه گذشته سفر اکتشافی برای بازدید کسب و کار در آنتاریو داشته باشید.

متقاضی باید تمام شرایط حداقلی بالا را برآورده سازد تا بتواند برای این برنامه مهاجرتی اقدام نماید.اگر شریک متقاضی نیز قصد مهاجرت و همراهی متقاضی را دارد، او نیز باید شرایط بالا را داشته باشد.

شرایط عمومی کسب و کار
علاوه بر شرایط ذکر شده در بالا کسب و کار پیشنهادی باید شرایط عمومی زیر را نیز دارا باشد :
•    درآمد  کسب و کار پیشنهادی باید از طریق فروش محصول و یا ارائه خدمات باشد.
•    درآمد اصلی کسب و کار باید از طریق فعالیت اصلی آن کسب و کار باشد.
•    کسب و کار پیشنهادی باید تمام قوانین کار در کانادا را رعایت نماید و اقدام به دریافت هر گونه پروانه کاری لازم نماید.
•    کسب و کار پیشنهادی باید شرایط یک کسب و کار دائمی در آنتاریو را داشته باشد.
شرایط سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در استان انتاریو
اگر متقاضی مهاجر به کانادا قصد سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در آنتاریو را داشته باشد،علاوه بر شرایط ذکر شده در قبل ،باید شرایط زیر را نیز بر آورده سازد :
•    کسب و کار موجود باید حداقل 60 ماه قبل از خریداری در آنتاریو فعال بوده باشد و در طی این دوره تحت مالکیت یک شخص و یا گروه مشخص  بوده باشد
•    ماکیت کسب و کار باید به صورت کامل از مالک قبلی به متقاضی مهاجرت منتقل گردد
•    کسب و کار موجود نباید در مالکیت افرادی که در فرآیند مهاجرت از طریق  برنامه کار آفرینی آنتاریو هسنتد باشد
•    متقاضی باید علاوه بر نگهداری کارمندان فعلی کسب و کار ، حداقل 2 شغل تمام وقت نیز ایجاد کند
•    متقاضی باید از طریق طرح توجیهی کسب و کار خود (Business Plan ) ثابت نماید که در آینده قصد گسترش کسب و کار فعلی را دارد.
شرایط انتخاب شدن برای دریافت اقامت دائم کانادا
متقاضی پس از احداث کسب و کار و در زمان اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا باید شرایط زیر را برآورده سازد:
متقاضی باید حداقل سطح زبان CLB 5 کانادا را داشته باشد:
•    IELTS 5 or TEF 181-216 Listening
•    IELTS 4 or TEF 151-180 Reading
•    IELTS 5 or TEF 226-270 Writing
•    IELTS 5 or TEF 226-270 Speaking

•    متقاضی باید حداقل 9 ماه از سال را در استان آنتاریو سکونت داشته باشد
نحوه امتیاز بندی
متقاضی می تواند در 3 گروه امتیاز کسب کند که در کل 160 امتیاز به صورت زیر می باشد:
1-    سابقه کاری
2-    سرمایه گذاری
3-    مهارت های فردی

در این روش جدول امتیازبندی وجود دارد که کسانی که موفق به کسب امتیاز برتر می شوند در اولویت بررسی قرار میگیرند .
دانلود جدول امتیازبندی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید