• مشهد 37674865-051
  • ونکوور 6049311666-001
  • فرمانیه 22293100-021
  • مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان شماره عضویت:R422527

PRINCE EDWARD ELIGIBILITY

شرایط متقاضی

اگر به فكر مهاجرت به شهر شارلوت‌تاون و یا شهرهای دیگر جزيره پرنس ادوارد می‌باشید، جهت ارزيابي واجد شرايط شدن، برنامه‌های منتخب استانی جزيره پرنس ادوارد را بررسی کنید.
با اقدام از این روش اقامت دائم کانادا را از ابتدا دریافت خواهید کرد.

100% Ownership  (مالكيت 100 %)
براي واجد شرايط شدن در اين گروه، متقاضي بايد شرايط زير را دارا باشد:
1- جهت مديريت يا ايجاد يك كسب و كار در جزيره پرنس ادوارد، داراي حداقل ها در فاكتورهاي سن، تحصيلات، سابقه كاري، وفق پذيري و مهارت هاي زباني باشد.
2- در زمان ارائه تقاضا، بايد داراي طرح كاري (business proposal) و طرح توجيهي (business plan) مطلوب باشد. (در طرح كاري و طرح توجيهي، جزئيات خريد يا ايجاد يك كسب و كار در جزيره پرنس ادوارد، بايد ذكر شود)
3-  دارای حداقل 600 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی باشد.
4-  جهت خريد يا ايجاد كسب و كار در جزيره پرنس ادوارد، مبلغ حداقل 150 هزار دلار كانادا، سرمايه گذاري كند. (اين مبلغ جهت شروع كسب و كار در استان ضروري است)
5- مبلغ 200 هزار دلار کانادا به عنوان ودیعه به دولت پرنس ادوارد پرداخت کند.
6-  مديريت فعالي (كنترل 100 درصدي)، بر كسب و كار ايجاد شده، داشته باشد.
7-  داراي نمره 4 در آزمون IELTS (يا معادل آن) باشد.
8- سن بین 21 تا 59 سال
کسب 50 امتیاز از جدول امتیازبندی این استان
ودیعه پرداخت شده به صورت زیر به متقاضی برگشت داده می شود :
1-    25000 دلار ، بعد از اقامت متقاضی در استان به مدت 6 ماه
2-    25000 دلار ، بعد از اقامت متقاضی در استان به مدت 6 ماه دیگر ( یک سال )
3-    150 هزار دلار ، بعد از راه اندازی تجارت و کسب و کار در استان به مدت یکسال ( برای راه اندازی این بیزنس حداکثر 2 سال فرصت داده می شود )
استان درخواست متقاضی را بر اساس توانایی ها، تجربه و BUSINESS PLAN ارائه شده را در مدیریت کسب و کار پیشنهادی بررسی می کند.
بعد از پذیرفته شدن BUSINESS PLAN ارائه شده، متقاضی به مصاحبه دعوت می شود. محل مصاحبه بسته به صلاحدید اداره ی مهاجرت متغیر است.
متقاضیان این روش، باید به سفر اکتشافی 5 روزه ی استان بروند، و علاوه بر ملاقات با مقامات کسب و کار آینده نگر، فضای کسب و کاری استان را بررسی کرده و سطح زندگی را از لحاظ هزینه های سکونت، تحصیلات و ... از نزدیک مشاهده کنند.
بعد از قبولی در مصاحبه، اداره ی مهاجرت انتخاب استانی متقاضی را برای اقامت دائم کانادا ارسال می کند. بعد از بررسی فدرال، یک ویزای کانادایی برای اقامت دائم در کانادا صادر خواهد شد.
بعد از ورود به کانادا، متقاضی 2 سال فرصت خواهد داشت توافقات گفته شده را به انجام برساند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را انجام داد، مبلغ 150 هزار دلار باقی مانده ی ودیعه نیز به او بازگردانده خواهد شد.

در این روش جدول امتیازبندی وجود دارد که کسانی که موفق به کسب امتیاز برتر می شوند در اولویت بررسی قرار میگیرند .
دانلود جدول امتیازبندی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید