• مشهد 37674865-051
  • ونکوور 6049311666-001
  • فرمانیه 22293100-021
  • مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان شماره عضویت:R422527

PRINCE EDWARD ELIGIBILITY

شرایط متقاضی

اگر به فکر مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم این کشور از طریق برنامه های کارآفرینی استانی می باشید، جزیره پرنس ادوارد با مرکزیت شهر شارلوت تاون می تواند یکی از انتخاب های شما برای رسیدن به منزل مقصود باشد.
با اقدام از این روش، متقاضی و افراد وابسته (همسر و فرزندان زیر 22 سال) اقامت دائم کانادا را از ابتدا دریافت خواهند نمود.
 برای واجد شرایط بودن در سیستم گزینشی این استان متقاضی باید جهت مديريت يا ايجاد يك كسب و كار در جزيره پرنس ادوارد، داراي حداقل ها در فاكتورهاي سن، تحصيلات، سابقه كاري، وفق پذيري( یا امتیازی که از جانب همسر و فرزند می توان کسب کرد) و مهارت هاي زباني باشد.
-     دارای سوابق مدیریت یا مالکیت کسب و کار حداقل 3 سال در 5 سال گذشته باشد.
-    دارای حداقل دارایی به ارزش معادل600 هزار دلار کانادا (مجموع دارایی های متقاضی و همسر بصورت املاک، زمین، مستغلات و سپرده ثابت بانکی) باشد.
-    دارای حداقل تحصیلات در مقطع دیپلم باشد.
-    سن متقاضی بین 21 تا 50 سال باشد.
-    دارای مدرک زبان آیلتس حداقل CLB 4  در هر مهارت باشد.
-    در زمان ارائه تقاضا، بايد داراي طرح كاري (business proposal) و طرح توجيهي (business plan) مورد قبول از جانب استان باشد. (در طرح كاري و طرح توجيهي، جزئيات خريد يا ايجاد يك كسب و كار در جزيره پرنس ادوارد به حداقل مبلغ 150 هزار دلار کانادا، بايد ذكر شود)
-    متقاضی پس از قبولی در مصاحبه باید مبلغ 200 هزار دلار کانادا را به عنوان ودیعه راه اندازی کسب و کار 150 هزار دلاری در جزیره پرنس ادوارد پرداخت نماید،که تحت شرایط ذیل به متقاضی برگشت داده خواهد شد:
1-    مبلغ 25 هزار دلار کانادا پس از 6 ماه زندگی در استان پرنس ادوارد پس از دریافت کارت اقامت (که در ابتدای ورود به متقاضی ارائه می شود)
2-    مبلغ 25 هزار دلار کانادا پس زندگی در 6 ماه دوم در استان پرنس ادوارد پس از دریافت کارت اقامت
    (بدین معنا که متقاضی پس از ورود به استان اگر یک سال کامل ساکن استان شود مبلغ 50 هزار دلار از ودیعه 200 هزار دلاری پرداخت شده را پس خواهد گرفت)
3-    مبلغ 150 هزار دلار کانادا پس از راه اندازی کسب و کار (حداقل 150 هزار دلاری) در استان پرنس ادوارد.

استان درخواست متقاضی را بر اساس امتیاز به دست آمده در موارد فوق الذکر و Business Plan ارائه شده را در مدیریت کسب و کار پیشنهادی بررسی می کند.
بعد از پذیرفته شدن Business Plan و قبولی در گزینش استان متقاضی به مصاحبه دعوت می شود که مکان فیزیکی مصاحبه بسته به صلاحدید اداره ی مهاجرت متغیر است.
متقاضیان این روش، باید به سفر اکتشافی 5 روزه ی استان بروند، و علاوه بر ملاقات با مقامات کسب و کار آینده نگر، فضای کسب و کاری استان را بررسی کرده و سطح زندگی را از لحاظ هزینه های سکونت، تحصیلات و ... از نزدیک مشاهده کنند.
بعد از قبولی در مصاحبه، اداره ی مهاجرت نامه انتخاب استانی متقاضی را برای اقامت دائم کانادا صادر کرده و برای بررسی در دولت فدرال جهت صدور ویزای اقامت ارسال می نماید. بعد از بررسی دولت فدرال، ویزای اقامت (Immigration Type) متقاضی و همراهان برای اقامت دائم در کانادا صادر خواهد شد.
بعد از ورود به کانادا، متقاضی 2 سال فرصت خواهد داشت تعهدات راه اندازی کسب و کار در استان را به انجام برساند.

در این روش جدول امتیازبندی وجود دارد که کسانی که موفق به کسب امتیاز برتر می شوند در اولویت بررسی قرار میگیرند .
دانلود جدول امتیازبندی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید