• مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان  شماره عضویت:R422527

 

شرایط متقاضی

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی استان ساسکاچوان
برنامه استانی کار آفرینی استان ساسکاچوان به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.
شرایط برنامه
شرایط گزینش
برای گزینش از طریق برنام کار آفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط زیر را دارا بشد:
•    داشتن دارایی به مبلغ حداقل 500 هزار دلار کانادا که مورد تایید باشد
•    اثبات انباشتگی این دارایی از طریق قانونی
•    داشتن حداقل 3 سال سابقه در زمینه کار آفرینی و  مدیریت کسب و کار
حداقل شرایط گرفتن دعوتنامه استانی
پس از گزینش توسط استان ساسکاچوان برای دریافت دعوتنامه برای اقامت دائم کانادا متقاضی باید شرایط زیر را برآورده سازد:
•    سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 300 هزار دلار کانادا در 2 شهر رجینا یا ساسکاتون(or Regina Saskatoon ) و یا حداقل 200 هزار دلار کانادا در سایر نقاط استان ساسکاچوان
•    مالکیت حداقل 33 درصد کسب و کار در ساسکاچوان یا سرمایه گذاری بالای 1 میلیون دلار کانادا
•    داشتن نقش مدیریتی فعال در کسب و کار به صورت روزانه و مستمر
•    ایجاد حداقل 2 فرصت شغلی برای شهروند یا مقیم استان ساسکاچوان در صورتی که کسب و کار جدید ایجاد شده باشد.
پروسه دریافت دعوتنامه استانی ساسکاچوان
1-    فرستادن درخواست علاقه مندی به ثبت نام در برنامه مهاجرتی( EOI) :
در این مرحله متقاضیان برای سکونت در ساسکاچوان و احداث کسب و کار ابراز علاقه مندی می کنند.متقاضیان باید مدارکی از قبیل سابقه کاری، دارایی ها، طرح توجیهی کسب و کار خود را ارائه دهند.
I.    متقاضیاتی که حداقل شرایط لازم را آورده باشند وارد مجمع متقاضیان می شوند.
II.    بعد از فرستادن پرونده متقاضیان داخل مجمع بر حسب امتیاز رتبه بندی می شوند.
2-    دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی
در این مرحله از متقاضیان با امتیاز بالاتر برای تشکیل پرونده دعوت به عمل می آید.
I.    متقاضیانی که تایید شده باشند از استان ساسکاچوان نامه قبولی دریافت می کنند که از این طریق می توانند از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزای کاری موقت 2 ساله نمایند.
II.    ویزای کاری به متقاضی و خانواده آنها امکان اقامت و احداث کسب و کار در ساسکاچوان را می دهد.
3-    دعوتنامه برای دریافت اقامت دائم
در این مرحله متقاضیانی که شرایط قرارداد برنامه کسب و کار را اجرا نموده اند توسط استان ساسکاچوان برای گرفتن اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا معرفی می گردند.
امتیاز بندی
طبق گزارش های اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استان ساسکاچوان تاکنون 80 دعوتنامه برای متقاضیانی که حداقل 110 امتیاز کسب کرده اند صادر شده است.
همچنین طبق همین گزارش میانگین امتیاز قبولی 125 بوده است.

امتیاز بندی برنامه کار آفرینی ساسکاچوان براساس چند فاکتور زیر طبقه بندی شده است و اولویت دعوت به مصاحبه با کسانی است که امتیاز بیشتری را کسب کنند .

مهاجرت به کانادا

صاحبان و مدیران مزارع

این گروه برای متقاضیانی می باشد که با داشتن تجربه در زمینه مزرعه داری، قصد راه اندازی یا خرید یک مزرعه را در استان ساسکاچوان دارند.
برای واجد شرایط شدن در این برنامه مهاجرتی تجاری، متقاضی باید:
• دارای حداقل 500 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی باشد.
• مبلغ 75 هزار دلار کانادا، به عنوان ودیعه به دولت ساسکاچوان پرداخت نماید.
• قبل از درخواست، یک بازدید اکتشافی از استان ساسکاچوان داشته باشد.
• از علم کافی در زمینه مزرعه داری و کشاورزی، برخوردار باشد. (این مورد به وسیله مدارک ارائه شده از طرف متقاضی و یا حتی مصاحبه، باید توسط استان تایید شود)


کشاورزان جوان

این امکان وجود دارد که متقاضی فعالیت در بخش کشاورزی، با داشتن شرایط زیر، تحت عنوان کشاورز جوان اقدام نماید:
• سنی کمتر از 40 سال.
• دارای حداقل 3 سال سابقه فعالیت در امور کشاورزی و مزرعه داری.
• دارای حداقل 300 هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی.
• دارای طرح توجیهی زودبازدهی، در زمینه فرصت های تجاری در بخش کشاورزی استان ساسکاچوان. (طرح توجیهی باید تایید کند، تجارت حاصل از مزرعه داری، سالانه حداقل 10 هزار دلار کانادا سود خواهد داشت)
• دارای مهارت های قابل عرضه در بازار اشتغال استان ساسکاچوان.
• داشتن بازدیدی اکتشافی از استان ساسکاچوان.
• سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 150 هزار دلار کانادا، در زمینه تجارت در بخش های کشاورزی و مزرعه داری.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید