• مشهد 37674865-051
  • ونکوور 6049311666-001
  • فرمانیه 22293100-021
  • مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان شماره عضویت:R422527

اجازه ی اقامت موقت در حالت استثناء
افرادی که می خواهند تحت عنوان اقامت دائم یا موقت وارد کانادا شوند، باید شرایط لازم را طبق قوانین مهاجرت کانادا به خصوص از حیث سلامتی و امنیت داشته باشند.
در صورت ارائه ی توضیحات قانع کننده، ممکن است اجازه ی اقامت موقت (TRP)  طبق صلاحدید اداره ی مهاجرت کانادا به فردی داده شود که به دلیل عدم سلامتی و یا سوء پیشینه حق ورود به کانادا را ندارد.
برای تصمیم گیری در مورد صدور اجازه ی اقامت موقت کانادا، آفسر ویزای مهاجرتی کانادا ممکن است نیاز فردی که به دلایل پزشکی یا مجرمانه رد شده، بررسی شود و اجازه ی ورود به کانادا یا ماندن در آن، علیرغم خطراتی که ممکن است برای سلامت یا امنیت جامعه ی کانادایی ها داشته باشد داده شود.
اجازه ی اقامت موقت برای مدت زمانی که می خواهید در کانادا بمانید تا سقف 3 سال تعیین می شود و می تواند بعد از ورود از همان جا افزایش یابد. این اجازه در هر زمانی بنا به نظر آفیسر می تواند کنسل شود.
در شرایط معین، ممکن است اجازه ی اقامت موقت تبدیل به اقامت دائم کانادا شود.
برای درخواست ویزای اقامت موقت، باید درخواستتان را همراه با مدارکی که دلیل ممنوعیت ورودتان را توضیح می دهد و نیز مدارکی برای نشان دادن دلیل نیازتان به ورود به کانادا ارسال کنید.

اقامت موقت و ویزاهای دیدار برای کانادا
به جز شهروندان کانادایی و دارندگان اقامت دائم کانادا، بقیه ی متقاضیان دیدار از کانادا با یا بدون TRV نیاز به اجازه ورود دارند.
سالانه بیش از 35 میلیون نفر برای اقامت موقت (غیر مهاجرتی) به کانادا می روند.
مگر در حالتی که فرد شهروند کشورهایی باشد که برای ورود به کانادا نیاز به دریافت ویزا ندارند، سایر افراد برای اهداف کوتاه مدت، مثل توریست ها، کارگران موقت خارجی (افراد دارنده ی اجازه ی کار)، و افرادی که برای تحصیل می خواهند وارد کانادا شوند، نیاز به دریافت ویزای اقامت موقت دارند.
ویزای اقامت موقت مدرکی است که توسط اداره ی ویزای مهاجرتی کانادا در خارج از کانادا صادر می شود و نشان می دهد که دارنده ی آن شرایط لازم برای ورود به کانادا به عنوان یک بازدید کننده را دارد. ویزاهای اقامت موقت ممکن است برای یک بار ورود (SINGLE) و یا چند بار ورود باشند (MULTI).
به عنوان یک قانون کلی، بازدید کننده ها حق ماندن در کانادا را برای 6 ماه دارند. مدت زمان حق اقامت در کانادا برای کارگران خارجی موقت و دانشجویان خارجی متغیر است و باید مورد به مورد بررسی شود. متقاضی می تواند از داخل کانادا درخواست افزایش مدت زمان مجاز برای حضورش در کانادا را بدهد.
در اختیار داشتن ویزای اقامت موقت معتبر الزاما به این معنا نیست که اداره ی مهاجرت و شهروندی کانادا به بازدید کننده اجازه ی ورود دهد. همه ی بازدید کننده ها هنگام ورود باید ثابت کنند که هدفشان از ورود به کانادا جنبه ی موقتی دارد. در صورتی که آفسر هنگام ورود متوجه شود که دارنده ی ویزای موقت قصد ندارد در موعد انقضای ویزا کانادا را ترک کند، حق ورود به وی نخواهد داد.
بازدید کننده ممکن است به دلایل مجرمانه یا پزشکی حق ورود به کانادا را نداشته باشد. همچنین بازدید کننده ها باید بتوانند توانایی اداره ی مالی خود را در این مدت موقت حضور در کانادا ثابت کنند. همچنین از تاریخ 15 مارس 2016 شهروندان کشورهایی که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا ندارند نیز قبل از ورود به کانادا در صورتی که می خواهند از راه هوایی وارد کانادا شوند باید "حق سفر الکترونیکی" (eTA) دریافت کنند.

بازدید کننده های بیزنسی
در بیشتر موارد، بازدید کننده های بیزنسی نیازی به گرفتن اجازه ی کار ندارند.
یک بازدید کننده ی بیزنسی خارجی ای است که به کانادا آمده تا در فعالیت های بیزنسی بین المللی شرکت کند، اما نمی خواهد وارد بازار کار کانادا بشود. گرچه این کار نیازی به گرفتن اجازه ی کار ندارد اما برای متقاضیانی که به کشورهایی تعلق دارند که برای ورود به کانادا نیاز به ارائه ی ویزا دارند، گرفتن TRV ضروری است.
کانادا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان را دارد که هر ساله هزاران بازدید کننده ی بیزنسی کوتاه مدت را به خود جلب می کند. با داشتن اقتصادی که به عنوان یکی از اعضای سازمان همکاری اقتصادی (OECD) و گروه 7 به فعالیت های بین المللی گرایش دارد، و نیز بعد از امضای توافق نامه ی تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA)، کانادا مدیران و تاجران زیادی را به خود جلب کرده است تا به سفرهای تجاری به کانادا بروند. برای ایجاد امکان کار و کسب و کار، بازدید کننده های بیزنسی معینی مجاز هستند که بدون نیاز به اخذ اجازه ی کار کسب و کاری را در کانادا اداره کنند.
بازدید کننده های بیزنسی باید موارد زیر را اثبات کنند:
•    قصد دارند برای مدت کوتاهی در کانادا بمانند، عموما کمتر از 6 ماه.
•    به هیچ عنوان قصد ورود به بازار کار کانادا را ندارند.
•    محل اصلی بیزنس و منبع درآمدشان خارج از کانادا است.
•    هر گونه سودی حاصل از کسب و کارشان خارج از کانادا تولید میشود.
•    شرایط استاندارد لازم برای ورود به کانادا را دارند.
چرا مدیران کسب و کار به کانادا سفر می کنند؟
•    حضور در جلسات کسب و کار، کنفرانس ها، همایش ها، نمایشگاه ها و ...
•    خریداری کالاها یا خدمات کانادایی از طرف یک نهاد خارجی
•    گرفتن سفارشات برای کالاها یا خدمات
•    ارائه ی خدمات بعد از فروش، به استثنای کار در تجارت های ساخت و سازی
•    گذراندن دوره ی آموزشی توسط یک کارخانه ی مادر برای کار در خارج از کانادا
•    آموزش دادن به کارفرماهای کانادایی وابسته به یک کمپانی خارجی
افرادی که قصد ورود به بازار کار کانادا را دارند، باید یک اجازه ی کار موقت بگیرند.
این مسئله که به چه مدیرانی اجازه داده شود که در کانادا کسب و کار انجام دهند، برای موفقیت اقتصادی کانادا در آینده بسیار مهم است. به طور مشابه کشورهایی که توافق نامه های تجاری و شراکت اقتصادی قوی با کانادا دارند به راحتی اجازه ی ورود بازدید کننده های بیزنسی کانادایی را به کشورشان می دهند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید