• مشهد 37674865-051
  • ونکوور 6049311666-001
  • فرمانیه 22293100-021
  • مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان شماره عضویت:R422527

1-    من به تازگی اقامت دائم کانادا را دریافت کرده ام. آیا باید درخواست کارت اقامت دائم بدهم؟
خیر. نیازی به دادن درخواست نیست. شما باید ظرف 180 روز آدرس پستی کانادایی خود را با کمک لینک زیر ارسال کنید تا کارت اقامت دائمتان به شما پست شود. در غیر این صورت، کارتتان کنسل شده و باید دوباره در خواست دهید و هزینه های مربوطه را به دولت کانادا بپردازید.
https://services3.cic.gc.ca/ecas/?app=coanotify&lang=en&_ga=1.12845815.1509546635.1454315466
2-    من اقامت دائم کانادا را دریافت کرده ام و در حال حاضر لازم است کانادا را ترک کنم اما کارت اقامت دائم ندارم. آیا می توانم به راحتی به کانادا برگردم؟
افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند باید کارت اقامت دائم معتبر و یا مدرک سفر ( Temporary Travel Document) را همراه با خودشان ببرند تا مشکلی برای سفرشان به وجود نیاید. در صورتی که کارت اقامت دائمتان را همراهتان نداشته باشید باید از یک دفتر ویزای مهاجرتی کانادایی برای صدور یک مدرک سفر درخواست بدهند تا بتوانند سفر کنند.
به عبارتی این وظیفه ی شماست که مطمئن باشید کارت اقامت دائمتان تا زمانی که از سفر برگردید همچنان اعتبار دارد و در صورتی که در حال انقضا است اقدام به تمدید آن کنید.
3-    چگونه می توانم کارت اقامت دائمم را تمدید کنم؟
برای تمدید کارت اقامت دائم به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?q=057&t=10
4-    آیا در صورتی که با یک شهروند کانادایی ازدواج کنم، شهروند کانادا خواهم شد؟
خیر. هیچ فردی از هیچ روشی امکان ندارد بدون داشتن اقامت دائم کانادا شهروندی این کشور را اخذ کند (مگر در صورت تولد در آن کشور). شما به موجب ازدواج با یک شهروند کانادایی ابتدا باید اقامت دائم کانادا را کسب کنید و مثل هر فرد دیگری که اقامت دائم کانادا را دارد، بعد از احراز شرایط لازم برای اخذ شهروندی، می توانید شهروند کانادا بشوید.
5-    من یک کانادایی (شهروند کانادا) هستم. آیا فرزندانم شهروند کانادا خواهند بود؟
به طور کلی می توان گفت، اگر فرزند شما در کانادا به دنیا بیاید، یک شهروند کانادایی خواهد بود. در صورتی که فرزندتان بعد از  April 17, 2009در خارج از خاک کانادا متولد شده است، فقط در صورتی شهروند کانادا خواهند بود که یکی از والدینشان در کانادا به دنیا آمده باشد. در غیر این صورت باید به  عنوان فردی که اقامت دائم کانادا را گرفته است به کانادا مهاجرت کند و بعد از احراز شرایط لازم شهروندی کانادا را اخذ کند.
6-    آیا من میتوانم در کنار پاسپورت کانادایی پاسپورت کشور اولیه ام را حفظ کنم؟
بله. کانادا محدودیتی در مورد dual (or multiple) citizenship ندارد.
7-    آیا به محض آن که شرایط لازم جهت اخذ شهروندی کانادا را کسب کردم ملزم به اقدام جهت اخذ شهروندی هستم؟
خیر. بعد از اخذ شرایط لازم، جهت اقدام به اخذ شهروندی هیچ محدودیت زمانی ای وجود ندارد.
8-    آیا مزایایی وجود دارند که یک شهروند کانادایی از آن بهره مند باشد اما فردی که اقامت دائم کانادا را دارد نتواند از آن ها بهره مند شود؟
بله. تفاوت اصلی بین اقامت دائم و شهروندی کانادا حق داشتن پاسپورت کانادایی است که فقط برای شهروندان امکان پذیر است. مزیت مهم دیگر شهروندی عدم وجود محدودیت نسبت به حضور در کانادا است. در حالی که افراد دارنده ی اقامت دائم کانادا برای آن که بتوانند اقامت خود را دوباره بعد از 5 سال تمدید کنند، ناچار به حضور حداقل 730 روز طی 5 سال در کانادا هستند، شهروندان کانادایی هیچ شرطی مبنی بر حضور در کانادا نداشته و می توانند آزادانه در خارج از کشور زندگی کنند.همچنین شهروندان کانادایی حق رای دادن دارند. به علاوه برای افرادی که مایل به استخدام در دولت فدرال و یا راه اندازی دفتر سیاسی هستند، شهروندی کانادا تنها راه حل است. اما جنبه مهم دیگر شهروندی کانادا بعد نمادین آن است که شما را یک کانادایی معرفی خواهد کرد.
9-    سلسله مراتبی که باید برای اخذ شهروندی طی شوند به چه صورت هستند؟
اگر می خواهید شهروند کانادا بشوید، باید:
-    ثابت کنید که واجد شرایط لازم برای اخذ شهروندی هستید
-    درخواست شهروندی دهید
-    در صورتی که سن شما بین 14 تا 64 سال است آزمون شهروندی دهید
10-    آیا در صورت عدم قبولی در آزمون شهروندی می توانم دوباره آزمون دهم؟
بله. به محض این که احساس می کنید توانایی قبولی در آزمون را دارید می توانید دوباره آزمون دهید. هیچ مدت زمانی لازم نیست بین دو درخواست شما برای شهروندی وجود داشته باشد.
11-    آیا می توانم با کارت شهروندی به خارج از کانادا سفر کنم و دوباره به کانادا برگردم؟
خیر. کارت شهروندی یک مدرک معتبر برای سفر نیست. باید پاسپورت بگیرید.
12-    چگونه می توانم اقامت دائم کانادا را اخذ کنم؟
پاسخ به این سوال بستگی به شرایط شخصی شما دارد. شما می توانید در وبسایت ما شرایط لازم برای متقاضی را برای روش های متنوع مهاجرت بخوانید و یا برای مشاوره ی تلفنی با شماره ی 87163 تماس بگیرید.
13-    آیا با داشتن شهروندی کانادا می توانم در امریکا نیز مشغول به کار شوم؟
بله. با داشتن شهروندی کانادا می توانید در امریکا، مکزیک و شیلی نیز کار کنید.
14-    هزینه ای که باید پرداخت کنم تا شهروندی کانادا را اخذ کنم، چقدر است؟
برای مشاهده ی هزینه های شهروندی به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.cic.gc.ca/english/information/fees/fees.asp#citizenship

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید