• مهاجرت به کانادامشهد 37674865-051
  • مهاجرت به کاناداونکوور 6049311666-001
  • مهاجرت به کانادافرمانیه 22293100-021

مهاجرت به کانادابا مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت
نسرین میرزایی یزد  شماره عضویت:R415727
بابک یلتقیان  شماره عضویت:R422527

آزمون شهروندی

مطابق وبسایت رسمی اداره مهاجرت امریکا، راهنمای امتحان شهروندی این کشور در لینک زیر موجود است:
http://www.cic.gc.ca/english/resources/publications/discover/index.asp
همچنین می توانید برای آماده سازی خود برای امتحان نگاهی هم به لینک زیر داشته باشید:
http://www.cic.gc.ca/english/citizenship/cit-sample.asp

شرایط لازم جهت اخذ شهروندی کشور کانادا

-    سن
سن متقاضی باید بالاتر از 18 سال باشد. در غیر این صورت یکی از والدین او (که در همان زمان شهروند کانادا است) باید برای او درخواست شهروندی بدهند.
-    وضعیت اقامتی
متقاضی باید اقامت دائم کانادا را داشته باشد. با داشتن ویزای کار یا هر نوع اقامت موقت دیگری نمی تواند درخواست شهروندی بدهد. اقامت دائم متقاضی نباید هیچ گونه جای ابهامی داشته باشد. یعنی متقاضی نباید:
1-    تحت بازبینی وضعیت اقامت دائم به دلیل تقلب باشد (حتی در صورت داشتن اقامت دائم در آن زمان)
2-    مشمول دستور صاحب منصبان کانادا جهت خروج از کانادا باشد (حتی در صورت داشتن اقامت دائم در آن زمان)
3-    تحت شرایط عدم انجام تعهدات مربوط به اقامت دائم خود باشد (حتی در صورت داشتن اقامت دائم در آن زمان)
لزومی ندارد که برای درخواست شهروندی کارت اقامت دائم داشته باشید. حتی اگر کارت اقامت دائم شما منقضی هم شده است، برای درخواست شهروندی کافی است.
-    مدت زمانی که در کانادا زندگی کرده اید
متقاضی باید طی 6 سال حضور در کانادا با وضعیت اقامت دائم حداقل 1460 روز یا 4 سال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد. اما نحوه ی این حضور 4 ساله در کانادا نیز اهمیت دارد. یعنی فرد باید حداقل در 4 سال از 6 سال سپری شده، یک حضور حداقل 183 روزه را نیز داشته باشد.
به بیان ساده تر 732 روز از این 1460 روز باید به این شکل پر شود که در 4 سال (طبق تقویم میلادی) از این 6 سال، حضور حداقلی سالانه ی 183 روز را ثبت کرده باشد. باقی مانده ی 1460 روز یعنی 728 روز باقی مانده، را می تواند به هر شکلی که مایل است پر کند.
این قوانین حضور برای افراد زیر 18 سال اجباری نیست.
-    پرداخت مالیات
متقاضی باید طی آن 4 سالی که حضور حداقل 183 روز را داشته است، مالیات خود را پرداخت کرده باشد.
-    قصد اقامت
شما باید نشان دهید که پس از اخذ شهروندی قصد اقامت در کانادا را دارید. در واقع باید قصد خود را برای :
1-    زندگی در کانادا
2-    در خدمت حکومت کانادا بودن در صورت کار کردن خارج از کانادا
3-    در خدمت حکومت کانادا بودن در صورت زندگی در خارج از کانادا به همراه اعضای معینی از خانواده
پس از اخذ شهروندی کانادا شما حق زندگی و ماندن در کانادا، خروج و یا ترک کانادا، و ورود به کانادا را خواهید داشت.
-    مهارت های زبان:
کانادا دو زبان رسمی دارد. انگلیسی و فرانسه. برای آن که فرد بتواند شهروند کانادا بشود، باید نشان دهد که در یکی از این دو زبان مهارت کافی را دارد.
در صورتی که سن شما بین 14 سال تا 64 سال است، باید مدارکی مبنی بر توانایی صحبت کردن و شنیدن زبان انگلیسی یا فرانسه ارائه دهد.
آفسر شهروندی در نهایت تشخیص می دهد که متقاضی تا چه حدی در زبان انگلیسی مهارت دارد.
-    چقدر کانادا را می شناسد
برای آن که یک شهروند کانادایی باشید، باید حقوق، وظایف و امتیازات شهروندی مثل حق رای دادن در انتخابات را بشناسید. همچنین باید به زبان انگلیسی یا فرانسه نشان دهید که در زمینه های زیر درک مناسبی دارید:
1-    تاریخ کانادا
2-    ارزش های کانادا
3-    اصل های حقوقی کانادا
4-    نمادهای کانادا
در صورتی که سن شما در زمان درخواست شهروندی بین 14 تا 64 سال است، باید آزمون شهروندی بدهید تا نشان دهید که دانش کافی را درباره ی کانادا و حقوق و وظایف شهروندی دارید.
-    ممنوعیت ها
در صورتی که مرتکب یک جرم در کانادا و یا خارج از آن شده اید، واجد شرایط شهروندی کانادا نیستید. به طور مثال اگر شما:
1-    در زندان هستید، تحت شرایط عفو مشروط هستید و یا در حال گذراندن دوران محکومیت در خارج از کانادا هستید،
2-    طی 4 سال گذشته به دلیل ارتکاب جرم محکوم شده اید
3-    در صورتی که شما متهم به ارتکاب یک جرم، تحت محاکمه به دلیل یک جرم و یا درگیر یک جرم قابل تعقیب در داخل کانادا و یا یک جرم در خارج از کانادا هستید
واجد شرایط شهروندی نیستید.

وضعیت شهروندی فرزندان شهروندان کانادایی

من شهروند کانادا هستم. فرزندم خارج از کانادا متولد شده است. آیا او یک کانادایی محسوب می شود؟
 
پاسخ به این سوال در شرایط مختلف متفاوت است. پاسخی که داده خواهد شد فقط مربوط به افرادی است که قبل از تولد فرزندانشان شهروند کانادا شده اند نه کسانی که بعد از تولد آن ها شهروندی کانادا را اخذ کرده اند.
در صورتی که شما بعد از تولد فرزندانتان شهروند کانادا شده اید، شهروندی فرزندانتان به صورت اتوماتیک نخواهد بود.
اما در صورتی که فرزندتان زمانی به دنیا آمده است که شما شهروندی کانادا را اخذ کرده اید، به دلیل ایجاد اصلاحات در قانون در سال 2009، وضعیت های متفاوتی ممکن است به وجود بیاید:
1-    در صورتی که فرزند شما قبل از آوریل 2009 متولد شده است:
به احتمال زیاد فرزند شما نیز یک شهروند کانادایی خواهد بود.

2-    در صورتی که فرزند شما بعد از آوریل 2009 متولد شده است:
فرزند شما فقط در صورتی که :
•    شما در خاک کانادا متولد شده باشید. یا
•    قبل از تولد فرزندتان بصورت naturalized Canadian citizen شهروندی کانادا را اخذ کرده باشید.

 شهروندی دوم
داشتن بیشتر از یک شهروندی، زمانی اتفاق می افتد که فرد شهروند دو و یا بیشتر از دو کشور باشد.
یک شهروند کانادایی در حین داشتن شهروندی یک کشور دیگر، شهروندی کانادایی خود را حفظ خواهد کرد. در واقع، شهروندان کانادایی نمی توانند شهروندی خود را از دست بدهند مگر آن که داوطلبانه طی یک فرایند قانونی پیچیده آن را لغو کند. بعضی از کشورها بعد از آن که فرد پاسپورت کشور دوم را دریافت کرد، شهروندی را لغو می کنند. برخی از کشورها نیز به کلی شهروندی کشور جدید را به رسمیت نمی شناسند.
راه های رایج اخذ شهروندی:
•    متولد شدن در خاک آن کشور
•    داشتن پدر یا مادر شهروند آن کشور
•    ازدواج با یکی از شهروندان آن کشور
•    طی کردن پروسه ی قانونی دریافت شهروندی از طریق آزمون
•    زندگی کردن در آن کشور برای مدت زمان لازم جهت واجد شرایط شهروندی شدن
در حدود 90 کشور در جهان شهروندی دوم را مجاز اعلام کرده اند که کانادا و ایران، هر دو، جزء این کشورها هستند.
در کنار همه ی مزایایی که داشتن 2 یا بیشتر از 2 شهروندی می تواند داشته باشد، ممکن است معایبی نیز داشته باشد. مثلا پرداخت مالیات به دو کشور یا مشمولیت خدمت به ارتش دو کشور.
در بیشتر موارد دوگانه بودن شهروندی مردمان برای کانادا یک افتخار است. زیرا نشان از تنوع نژادی این کشور دارد.

شهروندی کانادا
کانادایی ها به شهروندی خود و حقوق و آزادی های حاصل از آن افتخار می کنند.
سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) دپارتمان فدرالی است که شهروندی کانادایی را چه در مورد درخواست های جدید اخذ شهروندی و چه در زمینه ی شهروندان کنونی مدیریت می کند. از سال 2010 تاکنون، کانادا به طور میانگین سالانه به بیش از 260 هزار نفر اقامت دائم کانادا را اعطا می کند.
شرایط لازم برای شهروندی
یک مهاجر کانادایی می تواند بعد از آن که 4 سال با وضعیت اقامت دائم در کانادا زندگی کرد، برای شهروندی درخواست بدهد و بعد از آن باید آزمون شهروندی را بدهد.
مراسم شهروندی کانادا
بعد از آن که به عنوان یک شهروند کانادایی پذیرفته شدید، می توانید برای ادای سوگند شهروندی کانادا در مراسم شهروندی شرکت کنید.
حقوق و مسئولیت های شهروندان کانادایی
دارندگان اقامت دائم کانادا، از بسیاری از حقوق شهروندگان کانادایی بهره مند می شوند اما نه همه ی آن ها.
شهروندی دوم
کانادا با داشتن دو شهروندی مشکلی ندارد. به عبارتی برای اخذ شهروندی کانادا، لازم نیست شهروندی اولیه شان را لغو کنند. مگر آن که کشور اولیه شان با شهروندی دوگانه مشکلی داشته باشد.

مراسم شهروندی کانادا
مراسم شهروندی کانادایی اتفاق بخصوصی است که طی آن یک شهروند تمام عیار کانادایی خواهید شد.
متقاضیانی که آزمون شهروندی و مصاحبه را با موفقیت بگذرانند، به مراسم شهروندی دعوت خواهند شد. همه ی متقاضیان باید سرود ملی کانادا را بخوانند و به یکی از زبان های انگلیسی و یا فرانسوی سوگند یاد کنند. پس از آن شهروند کانادا خواهند بود.
سوگند شهروندی کانادا
به زبان انگلیسی و یا فرانسه این عبارت را خواهند گفت: سوگند میخورم که وفاداری کامل به ملکه الیزابت دوم، ملکه ی کانادا، و وارثان و جانشینانش داشته باشم و کاملا به قوانین کانادا آگاهی داشته و وظایفم را به عنوان یک شهروند کانادایی انجام دهم.
سرود ملی کانادا

English:
O Canada!
Our home and native land!
True patriot love
in all thy sons command. With glowing hearts
we see thee rise,
The True North strong and free! From far and wide,
O Canada,
we stand on guard for thee. God keep our land
glorious and free!
O Canada,
we stand on guard for thee. O Canada,
we stand on guard for thee.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید